Miquel Àngel Anadón inaugura la seva mostra d'escultures acompanyat per un centenar de persones

Última revisió 05-06-2019 07:58
04/06/2019

L’1 de juny, més d’un centenar de persones van assistir a la inauguració de l’exposició de Miquel Àngel Anadón, "Terra de mar", a l'Espai Casinet.

La regidora de Cultura en funcions, Neus Tallada, va iniciar els parlaments confirmant que “l’artista havia sabut captar molt bé l’essència del mar” i va recordar que era la segona exposició d’escultura d’aquesta temporada d'Arts Visuals. Tot seguit, va prendre la paraula un altre artista que també treballa sobre les ones del mar, Sergi González, que va assegurar que “mai no havia vist el mar en tres dimensions” i que “aquesta exposició demostra que al Masnou hi ha un gran artista”. D’altra banda, Jordi Pericot va recordar una exposició recent al Casinet, “Oxímoron”, per afirmar que la mostra d’Anadón és un oxímoron en si mateixa, ja que “és una exposició sobre el mar, i el mar normalment és moviment, un canvi continu, i aquestes peces estàtiques han captat aquest moviment”. 

Al seu torn de paraula, el protagonista de la mostra, Anadón, va ser breu, perquè “l’art no s’ha d’explicar” i va afirmar que les obres són el que li surt de dins. L’alcalde en funcions, Jaume Oliveras, va tancar l’acte celebrant la feina de l’artista i la seva participació activa en la vida pública del Masnou.

La mostra es podrà veure fins al 23 de juny.

L'exposició es podrà veure fins al 23 de juny a l'Espai Casinet.
L'exposició es podrà veure fins al 23 de juny a l'Espai Casinet.