El Masnou tanca el desembre amb l'èxit del Nadalem i altres activitats de Nadal

Última revisió 02-01-2020 17:55
02/01/2020

El Nadalem, l’espai lúdic i educatiu habilitat al Complex Esportiu, ha estat un èxit de participació, amb 3.401 accessos comptabilitzats els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre.

 Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha proporcionat quatre dies de jocs, tallers i altres activitats culturals i educatives als infants i joves del municipi, de forma gratuïta, dins el període de vacances dels centres educatius. Bona part de l’excel·lent resultat d’aquest esdeveniment cal atribuir-lo a les entitats i associacions locals que han col·laborat amb el consistori per dur-lo a terme.

Galeria d'imatges: Nadal 2019-2020 al Masnou

Nadal 2019-2020

El Nadalem s’ha sumat enguany a l’extens programa d’activitats de Nadal que s’han desenvolupat al llarg del mes de desembre, que es tancarà amb la Cavalcada dels Reis Mags, que tindrà lloc aquest proper diumenge, 5 de gener, un cop Ses Majestats arribin al Masnou.

El programa de Nadal va començar a mitjans de desembre. Amb tot, tal i com mana el calendari, el gruix va arribar a partir del dissabte 21. Des d’aquell dia, i entre moltes activitats, es pot destacar el Cant de la Sibil·la, la Festa del Tió, el ja esmentat Nadalem, el Concert de Cap d’Any amb la conferència de Carlos Calderón o el Ballet del Trencanous. A més, durant el darrer mes del 2019 també s’ha dut a terme el Desembre Jove (pintura mural, sound system, escape room...) i Ca n’Humet ha acollit dos espectacles de primer nivell: Othello, de Les Antonietes Teatre, i Universari, de Marcel Gros.

Un any més, i ja en són 40, la cursa Sant Silvestre, la Sansi del Masnou, la més antiga de Catalunya, va fer que més de 1.600 persones decidissin fer esport en la diada de Sant Esteve, corrent en un circuit habilitat al Port del Masnou i el passeig Marítim. Es poden consultar els resultats de les diverses categories al lloc web de la 40a Cursa Sant Silvestre del Masnou.