Arriben les jornades (In)forma't, d'orientació acadèmica per a estudiants d'ESO

Última revisió 07-04-2021 10:11
06/04/2021

El programa inclou xerrades virtuals obertes a tothom i activitats als instituts els dies 16 i 17 d’abril

Divendres 16 i dissabte 17 d’abril se celebren les jornades (In)forma’t, que tenen l’objectiu d’oferir orientació acadèmica i laboral, especialment adreçada a estudiants de 3r i 4t d’ESO.

A més de les activitats que es duran a terme als instituts, s’organitzen set xerrades virtuals, obertes a tothom, que es poden seguir a través de la plataforma Zoom. Es pot consultar el programa complet i obtenir els enllaços per assistir a les xerrades a la pàgina web de les jornades (In)forma’t.

S’hi abordaran temes diversos: des dels recursos per potenciar l’ocupació de joves al territori, fins als estudis que ofereix la formació professional, passant pels reptes que afronten els estudis d’ESO i de batxillerat, entre d'altres.

S’ha optat per celebrar les xerrades de manera telemàtica com a mesura preventiva davant la COVID-19. Aquesta fira s’havia d’organitzar per primer cop al Masnou l’any passat, però es va haver de cancel·lar a causa de la pandèmia i del confinament domiciliari. En qualsevol cas, en l’edició d’enguany, hi participen els instituts masnovins Maremar i Mediterrània, el Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM), el Servei Local d'Ocupació, el Servei d'Orientació Juvenil, el Centre de Noves Oportunitats Maresme-Vallès, el referent d'Ocupació Juvenil i de Mobilitat Internacional del Consell Comarcal del Maresme i els instituts d'Alella i de Premià de Mar.

Jornades (In)forma't, cartell.
Jornades (In)forma't, cartell.