Tren

 

Les línies ferroviàries R1 i RG1 de Renfe fan dues parades al municipi, a les estacions del Masnou i la d'Ocata. Ambdues estan ubicades entre la platja i l'N-II.

Afectacions ferroviàries - Obres a l'estació d'Ocata

El 7 de març, Renfe iniciarà les obres per fer accessible l’estació d’Ocata, i tenen una durada prevista d’un any. Durant aquest temps, els trens deixaran d’aturar-se a l’estació d’Ocata, però continuaran circulant amb normalitat els combois de les línies del corredor ferroviari del Maresme.

Per tal de donar servei als usuaris i usuàries de l’estació d’Ocata mentre durin les obres, Renfe habilitarà un autobús llançadora, que prestarà un servei ininterromput entre les 6 i les 22 h, cada dia, amb una freqüència de pas aproximada de 15 minuts. Farà les següents parades:

  • N-II, estació d’Ocata (sentit Barcelona).
  • N-II, estació del Masnou (sentit Barcelona).
  • N-II, estació d’Ocata (sentit Premià de Mar-Mataró).
  • Av. del President Kennedy-c. de Manila.

A més a més, i fins a nou avís, l’autobús C15 trasllada la parada de l’estació Ocata de Rodalies, a la parada de l’estació El Masnou de Rodalies, augmentant el recorregut i incrementant la freqüència de pas a 40 minuts. D’altra banda, l’autobús C8 (808), augmentarà, de dilluns a divendres, la freqüència de pas en les hores amb més demanda, així com el nombre d’expedicions, modificant també l’horari del servei, que serà de les 6 a les 22 hores de forma ininterrompuda.

Horaris i línies

Rodalies de Catalunya

Renfe

Bitllets i tarifes

Els títols de tranport integrat de l'Àrea de Barcelona - Autoritat del Transport Metropolità són vàlids per a les línies de Rodalies Renfe.

Més informació

Podeu trobar informació detallada i curiositats sobre les estacions del municipi als següents enllaços (Trens.cat)

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04-03-2022 14:08