Benvinguda

Jaume Oliveras, alcalde de El Masnou

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament del Masnou. En la sessió plenària extraordinària del 15 de juny de 2019, constitutiva del nou consistori, vaig ser escollit de nou com a alcalde del Masnou per al mandat 2019-2023. Tal com vaig dir en aquella sessió, no hi ha un honor més gran per a mi que la gestió, petita o gran, del dia a dia de la vila, al despatx o passejant pel carrer, amb l’orella parada i la llibreta a la mà, disposat a atendre qualsevol necessitat dels masnovins i masnovines.

Aquest web municipal, a banda de proporcionar-vos la informació que requeriu del Masnou, confio que també serà una oportunitat d’establir un diàleg amb l’Ajuntament, juntament amb altres canals de comunicació que ens han de permetre a tots plegats millorar el dia a dia del nostre municipi. La comunicació fluida amb la ciutadania és un repte important. L’Equip de Govern que encapçalo en té altres per fer del Masnou un municipi inclusiu, amb qualitat de vida, dinàmic, participatiu, actiu i modern, per on es pugui passejar i amb un entorn per gaudir-ne, més verd i saludable.

En definitiva, per fer del Masnou un poble ple de vida al servei de la ciutadania. Tenim un pla d’actuació centrat fonamentalment en les persones amb tres pilars bàsics aquest mandat: la construcció d’un projecte educatiu de municipi, la lluita contra el canvi climàtic i l’impuls d’un pla de salut comunitària.

Treballarem, també, des del compromís inequívoc amb els valors republicans i la llibertat del país. I ho farem sempre amb rigor, responsabilitat i proximitat, en coalició amb veïns i veïnes del Masnou, individualment o mitjançant el teixit associatiu, i posant els ulls també en el Masnou del futur, combinant identitat i modernitat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11-10-2019 09:49