Les platges del Masnou


mapa google earth platges del MasnouAl municipi hi ha dues platges: la platja del Masnou, a llevant del port esportiu (el costat més proper a Barcelona), i la platja d'Ocata, situada a ponent (a la banda del port més propera a Mataró).

Totes dues tenen equipaments sanitaris i àrees de serveis. S'hi pot accedir fàcilment des del centre urbà i estan ben comunicades amb transport públic, ja sigui en autobús o en tren, a través de les estacions "El Masnou" i "Ocata", de Rodalies Renfe.

Espai saludable a la platja d'Ocata

 

Estat de les platges

Respecteu la senyalització de les banderes i les indicacions dels i les socorristes. Consulteu:

Proactiva

Estat de les platges del Masnou i d'Ocata per part de l'empresa concessionària del servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges del municipi.

Platgescat

Aplicació amb informació sobre l’estat del mar, la bandera i si hi ha meduses. També disponible per a telèfons mòbils.

ACA

Qualitat de les platges i zones de bany interior.

Protecció Civil -  Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya

Zona de pesca 24 h


S'han habilitat 200 metres de la platja d'Ocata (comptats des del límit amb el terme municipal de Premià de Mar) per a la pesca amb canya durant les 24 h del dia durant tota la temporada.

Recordeu que, fora d'aquesta zona, la pesca amb canya només és permesa entre les 21 i les 8 h.

tzxs

Zona nudista

Per a la pràctica del nudisme, s'ha habilitat i senyalitzat la zona de la platja d'Ocata que comprèn els 200 metres següents a la zona de pesca. Fora d'aquesta zona i al passeig Marítim no està permesa aquesta pràctica.

jjaaa