Educació


Preinscripció i matrícula, curs 2023-2024

Tramitació de la preinscripció i informació de tots els estudis

Cliqueu la imatge següent per accedir al web de preinscripció i matrícula de la Generalitat de Catalunya.

enllaç al web de preinscripció a tots els estudis. Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya
Preinscripció i matrícula, tots els estudis


Documentació oficial

Calendari complet del procés de preinscripció i matrícula 2023-2024

2n cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria


 

Informació general del procés de preinscripció i matrícula 2023-2024

2n cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria


 

RESOLUCIÓ EDU/507/2023, de 16 de febrer, per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2023-2024.

Oficina Municipal d'Escolarització

Plaça de la Igualtat, 1, 1a planta
Telèfon: 93 557 17 77
Adreça electrònica: educacio@elmasnou.cat

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) és un servei municipal impulsat conjuntament pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Masnou per coordinar i facilitar l'escolarització als centres educatius sufragats amb fons públics.

La ciutadania pot acudir a l’OME per rebre informació, orientació i assessorament sobre l'oferta educativa del Masnou i sobre els processos d'escolartizació. 

L’horari d’atenció durant el curs escolar és els dimarts i el divendres, de 8.00 a 11.00 hores (amb cita prèvia). Durant el període de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, l’OME és oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.

Més informació: Oficina Municipal d'Escolarització 

(In)forma't


L'Ajuntament del Masnou organitza cada any, pels volts del principi de la primvavera, les jornades d’orientació educativa (In)forma’t.

L'objectiu principal de les jornades és proporcionar informació als i les alumnes d’ESO per ajudar-los a triar el seu itinerari educatiu, així com donar a conèixer, també a les seves famílies, l’oferta formativa del Masnou i dels municipis de l’entorn. 

S'organitza una mostra de centres educatius i estudis, així com xerrades i tallers per orientar l'alumnat i les seves famílies.

Equipaments

Llocs d'interès

Tènics municipals