Canvi de nom de carrers i places

Passeig del Bellresguard

Nom nou
Passeig del Bellresguard.

Nom antic
Passeig de Joan Carles I.

 

Per l’obtenció del justificant del padró d’habitants disposeu d’aquestes opcions:

 

  • Presencialment a l’OAC (Roger de Flor, 23) sense cita prèvia.
  • Si disposeu d’ idCAT mòbil,  presentar instància genèrica fent la sol·licitud. A través del següent enllaç: https://cataleg.elmasnou.cat:7443/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=14
  • Si disposeu de certificat digital, podeu descarregar-vos el certificat d’empadronament des de  Carpeta Ciutadana  que trobareu a la seu electrònica a la pàgina web de l’Ajuntament www.elmasnou.cat

 

Si només necessiteu un document acreditatiu, podeu descarregar-vos el Document acreditatiu de canvi de nom de carrer 

 

Aquesta comunicació acredita, per part d'aquest Ajuntament, el canvi d'adreça per fer qualsevol gestió, entre d'altres: renovació dels documents d'identificació oficial (DNI, passaport, carnet de conduir, NIE, etc.), renovació de les acreditacions d' identificació personal en associacions o entitats, transmissió de la titularitat d'un bé immoble, i qualsevol altre tràmit que calgui realitzar amb les administracions públiques o amb les empreses on sigui necessari indicar el canvi d'adreça.

 

Els veïns del barri de Bellresguard que tenien el domicili a l’antic passeig de Joan Carles I, podran sol·licitar cita amb la unitat mòbil del DNI que es desplaça al municipi. Les persones interessades a  renovar el DNI han de trucar al telèfon d'Atenció ciutadana (93 557 17 77), de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dijous, de 16 a 19 h, especificant que són veïns de Bellresguard, se'ls informarà de les dates i se’ls inclourà a la llista de peticions.

 

A més, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) ofereix el servei de comunicació de domicili a altres administracions. Amb aquest servei, la ciutadania s’estalvia presentar certificats o justificants del padró municipal d’habitants en paper a les diferents administracions públiques que requereixen conèixer les dades del seu domicili de residència.

 

Actualment les administracions públiques on podem comunicar el domicili són:

 

  •          AEAT: Agència Estatal d’Administració Tributària

ATENCIÓ: no es pot oferir als autònoms o professionals, aquest col·lectiu han de comunicar el canvi de domicili fiscal a l’AEAT mitjançant la declaració censal amb el model 036.

  •          DGP: Direcció General de Policia
  •          DGT: Direcció General de Trànsit

ATENCIÓ: es comunica als efectes de les dades del conductor, NO dels vehicles.

  •          INNS: Institut Nacional de la Seguretat Social
  •          TGSS: Tresoreria General de la Seguretat Social

 

Les persones interessades a realitzar aquest tràmit han de ser majors d’edat i s’han de personar a l’OAC, amb cita prèvia, amb l’original del NIF o NIE (no passaport).

 

Documentació

Document acreditatiu de canvi de nom de carrer

Acord del Ple Municipal del 17 de juny del 2021

Edicte - Aprovació definitiva

Crònica del Ple Municipal del 17 de desembre del 2020

Acta del Ple Municipal del 17 de desembre del 2020

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-10-2021 14:28