El circ contemporani triomfa a l'Espai Escènic

Última revisió 23-02-2021 08:13
22/02/2021

Dissabte, 20 de febrer, l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet va acollir l’espectacle Cabaret. Un parell de dies abans se n’havien exhaurit les entrades que permet l’aforament restringit a causa de la COVID-19. Seguint el protocol i totes les mesures de seguretat, el senyor Stets va presentar i acompanyar un grup selecte d’alguns dels artistes de circ més hàbils i sorprenents del Maresme. Hi van actuar Sofia Demichelli, Pablo Domishowsky i Dou Laos, artistes amb trajectòries internacionals i diverses, que van apropar el públic a les manifestacions més sorprenents i captivadores del circ contemporani. Precisament el suport del públic assistent, de totes les edats, va demostrar que el sector del circ contemporani té un arrelament molt sòlid al municipi.

Aquest és un dels espectacles que va ser escollit a la convocatòria extraordinària promoguda per l’Ajuntament per pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia entre els professionals de les arts escèniques. Amb aquesta actuació, es va tornar a posar de manifest que hi ha un gran nombre de professionals i companyies d’aquest àmbit establerts al municipi i amb ganes d’involucrar-se en l’activitat cultural.

Entrades exhaurides a l'espectacle Be God is

La companyia Espai Dual presentarà, el 6 de març, un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual. Ho farà amb les entrades ja exhaurides des de mitjan de febrer. Les persones afortunades que diposen d’entrada podran gaudir de diferents números protagonitzats per tres personatges muts que interactuen en gags i petites històries, sempre acompanyats de música en directe i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret.

Últimes places a l’acció formativa “Dramatúrgia audiovisual”

També el 6 de març, es durà a terme una acció formativa en què es crearà el guió d’un curtmetratge sobre la història del Masnou i es podrà aprendre a utilitzar els recursos propis del cinema. A més, es rodarà el film perquè els participants esdevinguin els actors i actrius protagonistes. L’acció, a càrrec de La Teatral, s'adreça a persones a partir de 15 anys i les places, són limitades.

L’activitat es durà a terme a la sala B de Ca n’Humet. És gratuïta, però cal inscripció prèvia a cultura@elmasnou.cat.

Autoreparació de petits aparells

Diumenge, dia 21, la Reparatruck va visitar el Masnou per segona vegada. Es tracta d’un servei d’assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics i bicicletes, gratuït per a la ciutadania. Durant el matí, un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions va ser a la plaça de l’edifici de Roger de Flor, 23.

L’objectiu d’aquest servei, que visitarà el Masnou un cop al mes, és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d’hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents van poder reparar elles mateixes el seu objecte amb l’ajuda dels mitjans que van tenir a disposició

La Reparatruck és dinamitzada per Solidança, i aquesta itinerància es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència de Residus de Catalunya.

Aquest és un dels espectacles que va ser escollit a la convocatòria extraordinària promoguda per l'Ajuntament per pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia entre els professionals de les arts escèniques
Aquest és un dels espectacles que va ser escollit a la convocatòria extraordinària promoguda per l'Ajuntament per pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia entre els professionals de les arts escèniques