El Masnou dona la benvinguda a la primavera amb música

Última revisió 30-03-2021 08:29
29/03/2021

El segon cap de setmana de primavera va comptar amb dues propostes musicals. D’una banda, el concert de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona i, de l’altra, el de l’orquestra masnovina Parfills. També es va fer una nova edició de l’escape room "El misteri de les mines d'aigua", un joc d’aventura relacionat amb la Mina d’Aigua del Masnou inclòs dins les activitats programades des de Turisme i Patrimoni per a aquest any. A més, dissabte, l’Ajuntament del Masnou es va adherir a L’Hora del Planeta per lluitar contra el canvi climàtic. El gest va consistir a apagar la il·luminació de la Casa de Cultura, l'Edifici Centre i del campanar de l'església de Sant Pere entre les 20.30 i les 21.30 h.

L'Orquestra del Masnou Parfills va oferir el concert El show de la tele dissabte, a l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet. La trobada, adreçada a la gent gran del municipi, havia exhaurit entrades feia temps, ja que era un concert inicialment previst per al passat 27 de febrer. Amb tot, la formació musical va oferir l’espectacle en directe al seu canal de Youtube, que ja acumula més de 330 visualitzacions. Si us el vau perdre, podeu recuperar-lo aquí.

Diumenge, a l’aire lliure i amb un temps immillorable, les sardanes van sonar a la plaça d’Ocata de la mà de la Cobla Ciutat de Girona. L’activitat va ser organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista del Masnou i va omplir el 100% de l’aforament permès.

Les activitats del cap de setmana van demostrar, una vegada més, que complint totes les mesures preventives per fer front a la COVID-19 és possible continuar oferint propostes culturals de manera segura.

L'Orquestra masnovina Parfills va actuar a l'Espai Escènic Iago Pericot Ca n'Humet.
L'Orquestra masnovina Parfills va actuar a l'Espai Escènic Iago Pericot Ca n'Humet.