Visita guiada a Can Teixidor

Jornades Europees de Patrimoni 2022

Us convidem a conèixer un dels edificis més destacats i desconeguts del Masnou, Can Teixidor. Situat en una posició preeminent, la seva arquitectura s’assimila a la d’un mas fortificat, amb dependències pròpies d’una explotació agrícola i residencial: casa, capella, celler i una gran bassa que donava l’aigua a un molí fariner.

Aparcament: carrer de Pere-Jordi Bassegoda i Musté.

Informació i reserves: en línia o a l'Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat.

JEP 2022: Patrimoni sostenible

Els dies 7, 8 i 9 d’octubre us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de descobertes del nostre patrimoni cultural. Un gran ventall de propostes que es podran consultar, organitzades temàticament i geogràficament, en l’agenda en línia. Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat.
 
Per aquest 2022, sota el lema “Patrimoni sostenible” proposat pel Consell d’Europa, les Jornades Europees de Patrimoni conviden a explorar i reflexionar al voltant de la sostenibilitat del nostre patrimoni. Una proposta que ens porta a reflexionar sobre la protecció del nostre patrimoni (material, immaterial i natural) i a explorar l’ús dels recursos en relació amb la seva preservació, en un context marcat pel canvi climàtic. Ens convida a explorar el paper del patrimoni cultural en un futur sostenible.

 

 

08/10/2022
Hora inici 10:30
Can Teixidor, carretera Nacional II, 1 (entrada pel carrer de Pere-Jordi Bassegoda i Musté)
Gratuït
Durada : 1 hora
Ho organitza : Museu Municipal de Nàutica del Masnou
Tipus d'acte : Visita guiada en català
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14-09-2022 12:46