El joc de la ruta del 'tasajo'

Programa "Temps x Cures".

El joc de la ruta del tasajo és una activitat gamificada adreçada a infants entre 6 i 10 anys, on descobriran aspectes de la vida marinera del Masnou, d’una manera entretinguda i innovadora.

El joc està plantejat com una cursa entre comerciants del segle XIX que sortiran del Masnou i aniran a Amèrica a vendre productes catalans i recollir els productes propis dels diferents llocs d’Amèrica on vagin. A través del joc descobriran els productes que porten al seu vaixell, l’ordre d’arribada a Montevideo o Buenos Aires per vendre i comprar productes, així com després l’arribada a l’Havana, i finalment sabran que qui arriba al Masnou primer i qui pot vendre les seves mercaderies americanes a millor preu. Al final del joc es veurà qui ha aconseguit treure més rendiment del seu viatge.

Esteu preparats per aquesta aventura?

Grup màxim de 20 infants.

La dinamització de l’activitat està dirigida per dos monitors professionals amb alguna de les qualificacions següents: tècnic/a superior en educació infantil, tècnic/a superior en animació sociocultural i turística, tècnic/a superior en ensenyament i animació socioesportiva, tècnic/a superior en integració social, monitor/a d'educació en el lleure o auxiliar en educació infantil.

Informació i reserves:  a l'Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat

Programa Temps x Cures

 

19/11/2022
Hora inici 11:00
93 557 18 30
Gratuït
Durada : 1 hora
Ho organitza : Museu Municipal de Nàutica del Masnou
Tipus d'acte : Activitat ludificada
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-10-2022 18:15