"El Masnou concilia", espai d'acollida infantil

Espai destinat a donar temps personal a mares i pares.

Els dissabtes dels mesos de març, abril i maig, trobareu a l’edifici Centre, a la sala polivalent de la Barqueta i al pati de l'escola Ocata, un espai d’acollida i canguratge per a infants de 4 a 12 anys amb activitats temàtiques gratuïtes dinamitzades.
El programa està pensat perquè els matins dels dissabtes els infants puguin gaudir de les activitats programades o bé jugar a l’espai lúdic de canguratge.

Espai: 1ª Planta Edifici Centre. (Carrer Itàlia, 50)
Dissabte 1 d'abril
De 10.30 a 12.30 h. Espai lúdic dinamitzat amb servei de canguratge.

Inscripcions 
Tant les activitats dirigides com el canguratge són gratuïts.
Places limitades. Cal inscripció prèvia mitjançant el formulari del web de l’Ajuntament 


Condicions d’ús de l’espai
•    El servei és universal, obert a tots els nens i nenes. 
•    Cal inscripció prèvia obligatòria per a cada activitat amb una antelació mínima de 48 hores. 
•    Cada servei té un nombre màxim d’infants inscrits. En cas que sigui necessari, tenen preferència els infants provinents de col·lectius prioritaris.
•    Hi ha un límit de tres inscripcions mensuals per infant.
•    El primer dia d’assistència es requerirà a la persona responsable legal de l’infant la signatura del document d’inscripció i el compromís d’acceptació de la normativa interna de funcionament del servei, així com una fitxa amb la informació necessària i relativa a l’infant (inclosa la informació sanitària) i altres dades d’interès.
•    L’infant ha de ser acompanyat al servei i n’ha de ser recollit pel seu tutor/a legal, pare o mare o en qui es delegui. S’ha d’informar les entitats responsables de qui és aquesta persona.

 

 

Aquest servei s’emmarca en el que estableix la Resolució IRESOLUCIÓ IFE/4064/2022, de 23 de desembre, per la qual s’aprova el finançament als ajuntaments de més de 20.000 habitants i als consells comarcals per impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nenes i nens dels 0 als 16 anys a tot el territori català.

 

01/04/2023
Hora inici 10:30
Espai: 1ª Planta Edifici Centre. (Carrer Itàlia 50)
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-03-2023 17:13