Concert xou: Orquestra Parfills, el xou de la tele

La Parfills Orquestra, és una formació musical de 12 components premiada per la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) al programa Èxit de TV3 l'any 1998. Es va crear l'any 1986 i ja porten un rodatge de més trenta anys d'experiència damunt els escenaris d'arreu de Catalunya. Aquest 2021 han creat un nou espectacle de concert xou de Festa Major que simula un programa de televisió amb música en directe, concursos i premis. Tot en directe i realitzat amb les mesures de seguretat COVID-19. És una de les orquestres més versàtils de Catalunya i es pot adaptar a tot tipus de festa o esdeveniment, ja que ofereix concerts de tarda. Components: 4 cantants (2 masculins i 2 femenins), guitarra, baix, saxo alt, trompeta, trombó, saxo tenor, teclats, bateria i 4 tècnics de muntatge so i llum.

Concurs de pel·lícules: L'orquesta interpreta en direcgte cinc bandes sonores de cinc pel·lícules i el públic des de casa via xat ha d'esbrinar el nom de la pel·lícula.

Concurs de dibuixos animats: L'orquestra interpreta bandes sonores de dibuixos animats i el públic des de casa via xat ha d'esbrinar el nom dels dibuixos.

Concurs de cantants de televisió: L'orquestra interpreta cançons de cantants coneguts i el públic des de casa via xat ha d'esbrinar el nom del cantant i títol de la cançó.

27/02/2021
Hora inici 20:00
Fins el 28/02/2021
93 557 18 43
Gratuït. Activitat destinada a la gent gran del Masnou. Amb entrada anticipada
Durada : 1.30 h
Ho organitza : Ajuntament del Masnou
Tipus d'acte : Música
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-02-2021 17:24