Exposició: "El món amb ulls d'infant"

Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes

«Un barret és com un tap perquè no et marxin les idees, però també és una ombra privada perquè el sol no t'enlluerni i alhora una viseraper amagar una mirada tafanera.» Pilarín Bayés.

L’exposició “El món amb ulls d’infant” és un homenatge al Premi Pilarín Bayés i molt especialment a la tasca dels docents i les escoles participants repartides per tot el territori. En aquest concurs d’escriptura, els nens i les nenes de primària que hi participen fan a través dels seus contes de cronistes de la societat actual. I, prenent com a punt de partença valors essencials, són els mateixos infants els que proposen solucions per al futur.

L’exposició recull el fruit dels darrers quinze anys de participació de les escoles i, a través de fragments dels contes i el testimoni de l’experiència viscuda per mestres i alumnes, es convida el públic familiar que visiti l’exposició a posar-se el barret d’aquests valors essencials i mirar el món amb ulls d’infant. Precisament són els barrets, element clau en la representació de la mateixa Pilarín, el fil conductor, el "segell de marca" de l’exposició. Barrets que permetran aglutinar tots els continguts i valors que s’hi transmeten.

09/11/2020
Hora inici 15:00
Fins el 27/11/2020
93 557 18 88
Gratuït
Durada : Del 9 al 27 de novembre
Ho organitza : Biblioteca Joan Coromines i Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Tipus d'acte : Exposició
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-10-2020 10:41