Presentació del Centre d'Interpretació de la Mina d'Aigua

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme us convidem a conèixer el recent obert al públic Centre d’Interpretació de la Mina d’Aigua i submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d'aigua Cresta i Malet.

D'11 a 14 h podreu visitar l’equipament, en el qual s’ha volgut recrear l’eixida o pati d’una casa benestant del municipi amb el típic safareig, reconstruït a partir de peces originals. També s’hi pot veure una col·lecció d’objectes vinculats a la construcció d’aquesta xarxa per a l’abastament d’aigua i l’audiovisual Les mines del Masnou, un patrimoni de tots i de totes.

Tanmateix podreu visitar el tram de mines habilitat per a la visita, d’uns 40 metres, que es va reforçar per facilitar-hi l’accés i garantir-hi la seguretat, així com un refugi antiaeri.

A més a més, s’obriran al públic diferents patis i eixides privats de la localitat perquè podeu completar la visita. S’editarà un fulletó específic amb la seva localització.

Durant la jornada de presentació també es programaran dues activitats gratuïtes que requeriran d’inscripció prèvia: l’escape room “El misteri de les mines d’aigua” (11.30 h a 12.30 h) i la visita guiada a la Mina d’Aigua (12.30 h a 13.30 h). PLACES EXHAURIDES!

Informació i reserves: en línia o a l'Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat

Atès que l’aforament als patis, Centre d’Interpretació de la Mina d’Aigua i la galeria pròpiament dita és limitat, en estones de molta afluència de públic es poden produir cues.

28/09/2019
Hora inici 11:00
Centre d'Interpretació de la Mina d'Aigua, pl. d'Ocata, 7
Gratuïta
Durada : 3 h
Ho organitza : Ajuntament del Masnou
Tipus d'acte : Presentació, visita lliure, vista guiada i escape room
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-09-2019 11:04