Taller: "10 hits en 4 acords" (en línia)

Sempre has volgut tocar la guitarra o el piano però mai no has trobat el moment? Apunta't a aquest taller, aprèn només 4 acords i descobreix totes les cançons que pots tocar des de casa!

Taller de l'Escola Municipal de Música del Masnou: "10 hits, 4 acords". A partir dels 15 anys, per a persones sense coneixements previs (o molt bàsics) de guitarra. Sempre has volgut tocar la guitarra o el piano, però mai no has trobat el moment? Creus que serà complicat i trigaràs molts anys a poder tocar una cançó de les que sempre has escoltat? Apunta't a aquest taller, i aprèn només quatre acords i descobreix totes les cançons que pots tocar des de casa! Objectius: treballar la independència de veu i instrument, reconèixer auditivament la similitud harmònica de deu cançons diferents, desenvolupar formes d'estudi per als canvis d'acords, treballar diferents patrons d'acompanyament sobre una mateixa harmonia i molt més! En finalitzar la matrícula es proporcionaran eines i recursos per poder seguir les classes des de casa!

01/12/2020
Fins el 02/02/2021
48 euros
Durada : 6 sessions. El material es facilitarà en línia, però l'horari de consulta amb la professora serà: els dimarts 1, 15 de desembre i 12, 19 i 26
Ho organitza : Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM)
Tipus d'acte : Música
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14-01-2021 09:31