VII Ple de Rauxa

El Ple de Rauxa és una mostra de balls i elements de cultura popular organitzada per l'Ajuntament del Masnou amb la col·laboració de la Colla Bastonera El Masnou Ple de Cops.

Aquest any es vol reprendre la festa amb el seu tradicional cercavila. Aquesta iniciarà a la Plaça Ocata i acabarà a Països Catalans. Es farà una petita mostra de balls d'entitats i escoles del poble que tenen com a punt comú la cultura popular i tradicional catalana (timbals, gralles, Gegants, bastoners, bèsties de foc, dimonis). Cada any es convida una entitat de cultura popular de fora del poble per tal de veure altres formes de ball tradicional, i aquest any es convida d l'Esbart Renaixença de Barcelona que faran balls de cercolets o mallorquins. Altes invitats seran Nuala Irish dancers per tal de gaudir també d'una visió de cultura popular i tradicional d'altre part del món. Comptarem també amb el Pollot Menjagats de Montgat , la colla de diables amb els seus dimoniets i castell de focs i la Novina. 

Horari aproximat:

17:00h Plantada a Plaça Ocata de tots els participants.

17:30h Inauguració del VII Ple de Rauxa.

18:10h Inici del cercavila.

19:00h Actuacions a Països Catalans.

20:05h Entrega de records i final de la festa amb focs.

 

02/04/2022
Hora inici 17:30
Inici a la Plaça d'Ocata. Recorregut per Mestres Villà, Santiago Rusiñol, Joan Maragall, Manila fins a la Plaça dels Països Catalans.
Activitat gratuïta
Ho organitza : Ajuntament del Masnou, Colla bastonera El Masnou Ple de Cops
Tipus d'acte : Mostra de balls
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-04-2022 09:24