No es reobrirà al trànsit la Baixada al Port del c. St Felip

La Baixada al Port del carrer de Sant Felip no es reobrirà al trànsit de vehicles, si bé s'hi permet l'entrada i sortida dels pàrquings que es troben en aquest pas soterrat. Fa dos anys que està tancada, des que van començar les obres de remodelació de l'estació d'Ocata.

Per tant, l’única manera d’entrar i sortir del port amb vehicle és a través del pas soterrat de l'altre extrem, el que l’enllaça amb la carretera d’Alella (carrer d’Amadeu I) salvant l’N-II i les vies del tren.

El tancament definitiu de la Baixada al Port s'ha decidit en coherència amb l'aposta que s'està fent des de fa uns anys per transformar el Masnou en un entorn més segur i sostenible per als vianants.

S’han implementat i es continuen desenvolupant diferents propostes d’actuació i mesures a fi d’incrementar l’espai per a vianants, pacificar el trànsit i fer més segura la mobilitat a la zona central del municipi.

En aquest sentit, la decisió de no reobrir al trànsit el pas soterrat del carrer de Sant Felip després de la finalització de les obres de l’estació d’Ocata va lligada als projectes de pacificació de l’entorn, que abracen des del nucli antic fins al passeig Marítim, on dona accés aquest pas.

19/04/2024
Fins el 31/10/2024
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-04-2024 14:48