Nou autobús llançadora accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Des del 6 de març un nou autobús llançadora connecta les estacions d’Ocata i El Masnou per continuar garantint la mobilitat dels usuaris i usuàries de les línies R1 i RG1. A més de tenir una major capacitat, és de plataforma baixa i totalment adaptat i accessible per a persones amb problemes de mobilitat. Es tracta d’un vehicle molt similar al que presta el servei de la línia d’autobús urbana C19.

Els viatgers i viatgeres d’aquestes línies de tren hauran de seguir utilitzant uns mesos mes l’autobús llançadora que connecta ambdues estacions a causa del retard que han patit les obres. En un principi, estava previst que l'ús de l'autobús llançadora per facilitar el servei a les persones viatgeres durant el temps de remodelació de l’estació d’Ocata es prolongués fins a primers de febrer d’enguany, i de fet així ho recollia la primera licitació del servei que va contractar Renfe amb l’empresa de transports. Amb el retard de les obres, l’operadora ferroviària ha pogut licitar de nou el servei d’autobús llançadora i incorporar-hi millores reclamades per l’Ajuntament del Masnou com la de l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. 

L’autobús llançadora presta un servei ininterromput entre les 6 i les 22 h, cada dia, amb una freqüència de pas aproximada de 15 minuts. Les parades que fa són aquestes:

  • N-II, estació d’Ocata (sentit Barcelona).
  • N-II, estació del Masnou (sentit Barcelona).
  • N-II, estació d’Ocata (sentit Premià de Mar-Mataró).
  • Av. del President Kennedy-c. de Manila.
07/03/2023
Fins el 31/03/2023
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-04-2023 12:23