Conveni entre el Masnou, Montgat i Premià de Mar per a la Cursa de la Dona de les Tres Viles

Última revisió 08-03-2023 08:44
07/03/2023

Aquest 7 de març, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras; l’alcaldessa de Montgat, Mercè Marín; i l’alcalde de Premià de Mar, Rafael Navarro, han signat el conveni de col·laboració que revalida l’organització conjunta de tots tres consistoris de la Cursa de la Dona de les Tres Viles. La segona edició d'aquesta cita esportiva serà el proper 12 de març i discorrerà per un tram de l’N-II entre aquests municipis. A l’acte de signatura els han acompanyat, per part del Masnou, la regidora d’Igualtat, Monika González; i el regidor d’Esports, Ricard Plana, i per part de Premià de Mar, la regidora d’Esports, María Luz Cánovas.

Tots tres ajuntaments col·laboraran conjuntament per segona vegada en l'organització, la difusió i la realització d’aquesta cursa, que té per objectiu promocionar l’esport femení i reduir les diferències existents pel que fa a la participació i la representació de les dones en l’esport, facilitant l’accés i la promoció de les dones en l’esport de competició i especialment en l’atletisme. Així mateix, l’acord també recull que es pretén que l’esport sigui un espai en què dones i homes assoleixin la plena igualtat i, alhora, fomentar un estil de vida saludable.

La despesa prevista per a l’organització de la cursa és de 14.883 euros (IVA inclòs). L’Ajuntament del Masnou assumirà la tramitació del contracte menor de serveis amb l’empresa encarregada de dur a terme la gestió de l’esdeveniment i els ajuntaments de Montgat i Premià aportaran al del Masnou la part proporcional de la despesa, és a dir, 4.961 euros cadascun.

La Cursa de la Dona de les Tres Viles és l’acte central del cicle organitzat amb motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març) i és per això que aquest esdeveniment esportiu, celebrat per primera vegada i amb una molt bona acollida l’any passat, s’ha avançat al mes de març, per apropar-lo a l’efemèride. Després de la competició esportiva i abans del lliurament dels premis es llegirà el manifest del 8-M.

Enllaços:

Consulteu tots els actes programats amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Més informació i inscripcions de la Cursa de la Dona de les Tres Viles