El turisme sostenible guanya pes al Masnou

Última revisió 21-04-2021 10:58
19/04/2021

El municipi augmenta els seus distintius Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Malgrat que el 2020 ha estat un any complicat per al turisme a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, el Museu de Nàutica i l'Oficina de Turisme i, per primera vegada, les platges del Masnou, han rebut el distintiu Biosphere 2020, un reconeixement al compromís del desenvolupament del turisme sostenible i responsable. També ha estat distingit el port esportiu i les empreses masnovines The Maresme Waves, Grus Apartments i, també per primera vegada, el restaurant Tresmacarrons i els allotjaments Terrassa de Mar Apartament. Així, el Masnou ha rebut 9 distincions i, en total al Maresme, s’han atorgat un total de 75 distintius Biosphere a empreses i serveis de la comarca, 9 segells més respecte a l’edició anterior.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen aquest reconeixement des de l’any 2017, però, a la comarca, el projecte el gestiona el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Empreses, serveis i destinacions s'hi poden adherir per aconseguir un reconeixement pel seu compromís amb la sostenibilitat.

El tradicional acte d’entrega dels distintius Biosphere per a les empreses i serveis de la comarca es converteix enguany en una trobada en línia a causa de la pandèmia. En la videoconferència, prevista per al 7 de maig, es lliuraran els segells a totes les entitats distingides de les comarques de Barcelona, que formen un univers de 750 entitats acreditades amb el Compromís Biosphere.

El distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere és un segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua. Es tracta d’una acreditació del Sistema de Turisme Responsable de l’Institut de Turisme Responsable (ITR). Entre les entitats i destinacions distingides es troben hotels, apartaments, restaurants, cellers, platges, museus i oficines de turisme, entre d’altres.

 

El distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere és un segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua
El distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere és un segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua