Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de juliol

Última revisió 24-07-2023 12:48
24/07/2023

Ja es pot llegir el número 153 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de juliol. La revista es distribueix en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de portada és la composició del nou consistori per al mandat 2023-2027, la proclamació de Jaume Oliveras com a alcalde i el nomenament del nou cartipàs municipal.

També s’hi destaca la visita del president de la Generalitat, Pere Aragonès, per presentar la futura transformació de l’N-II, així com el començament de la temporada de bany. A més, s'hi fa un repàs a les edicions passades de la Festa Major, el Fascurt i el Ple de Riure, entre moltes altres notícies rellevants per al municipi.

En aquest número també hi ha dues pàgines especials dedicades a l’establiment guanyador de l’Escuracassoles: l’hamburgueseria Picaña. La secció "Punt de Trobada" és un recull dels canals de comunicació principals que la ciutadania té amb l’Ajuntament.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les pròximes setmanes, així com altres informacions de servei.