Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' d'abril

Última revisió 19-04-2024 10:31
19/04/2024

Ja es pot llegir el número 161 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes d'abril. La revista es distribueix en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de portada és la diada de Sant Jordi, que se celebra el dimarts vinent. També s’hi destaca la nova distribució de col·legis electorals per votar a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, convocades el 12 de maig. Alhora, s'hi recull l'obertura de la nova plaça de l'U d'Octubre i la celebració d'una nova edició de la Fira Comercial i Gastronòmica, els dies 11 i 12 de maig, a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil.

Antoni Tortajada, periodista, guionista i presentador de televisió, és el protagonista de l’entrevista del mes. La secció "Punt de Trobada" es dedica en aquest número a la llibreria QuatreCincU, oberta recentment al carrer del Doctor Agell. Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull actes programats durant les pròximes setmanes, així com altres informacions de servei.

Portada del número 161 de 'El Masnou Viu'
Portada del número 161 de 'El Masnou Viu'