Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de maig

Última revisió 21-05-2024 10:35
17/05/2024

Ja es pot llegir el número 162 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de maig. La revista es distribueix en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de portada és el nou èxit aconseguit per la Fira Comercial i Gastronòmica, que va celebrar la 23a edició el cap de setmana de l'11 i el 12 de maig. A més, s'hi destaquen els tràmits que cal fer per optar a un dels habitatges protegits que s'estan construint a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil. També s'informa de l'extinció del Fakaló, que serà substituït pels casals d'estiu que organitzen entitats, associacions i empreses. El tercer tema de portada fa referència a l'obertura de la fase de priorització de propostes dels pressupostos participatius. 

Jèss Monterde, estilista de moda i directora creativa, és la protagonista de l’entrevista del mes. La secció "Punt de Trobada" es dedica al Centre Excursionista del Masnou, que enguany celebra el 50è aniversari. Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull actes programats durant les pròximes setmanes, així com altres informacions de servei.

'El Masnou Viu' 162 (maig 2024)
'El Masnou Viu' 162 (maig 2024)