Ajuts per a infants nascuts el 2020 i matriculats en escoles bressol privades

Última revisió 22-05-2023 10:56
18/05/2023

El termini per sol·licitar aquestes subvencions municipals va del 19 de maig al 9 de juny

Demà, 19 de maig, s’obre el termini per sol·licitar els nous ajuts individuals que atorga l’Ajuntament del Masnou a les famílies amb infants matriculats als grups d’I2 en escoles bressol privades. El 9 de juny és la data límit per fer el tràmit.

Es pot presentar la sol·licitud a través de dues vies:

Les subvencions s’atorguen a les famílies amb infants nascuts l’any 2020 i empadronats al Masnou que estiguin escolaritzats aquest curs (2022-2023) al nivell I2 en una llar d’infants privada autoritzada per la Generalitat de Catalunya. No poden optar-hi, per tant, les famílies d’infants matriculats en escoles bressol municipals perquè ja es beneficien de la gratuïtat establerta per la Generalitat de Catalunya als grups d’I2 dels centres públics.

L’import màxim que es pot percebre per cada sol·licitud és de 800 euros per infant i curs. Aquesta xifra es correspon a deu mensualitats de matriculació, de setembre del 2022 a juny del 2023, i a l’horari lectiu de 5 hores d’escolarització. Per tant, s’atorgaran els ajuts tenint en compte el nombre de mesos que l’alumne ha estat matriculat en una escola bressol privada. No se subvencionen conceptes com el servei de permanència o el menjador. Es poden consultar les bases, els requisits i la documentació que cal aportar clicant a aquest enllaç.

Aquesta és la primera vegada que es convoquen aquests ajuts municipals, aprovats al Ple Municipal del 23 de desembre del 2022.

Imatge de recurs. Infant pintant en un centre educatiu.
Imatge de recurs. Infant pintant en un centre educatiu.
Autor: Imatge d'Evgeni Tcherkasski (Pixabay)