Antonio Marset pren possessió del càrrec de regidor

Última revisió 14-02-2019 10:15
14/02/2019

Antonio Marset Boza va prendre possessió del càrrec de regidor, portaveu i únic integrant del Grup Municipal del Partit Popular (PP) de l’Ajuntament del Masnou a la sessió extraordinària i urgent del Ple municipal del dimecres 13 de febrer. Marset va prendre possessió en substitució de Federico de las Heras, que ha exercit com a regidor del PP des de l'inici del present mandat (2015-2019) fins al Ple municipal del 24 de gener del 2019.

Després que l’alcalde, Jaume Oliveras, li donés la benvinguda a la corporació, Marset va dir que “com és lògic, no soc gaire diferent quant a ideologia respecte al meu antecessor, i seguiré mantenint els pilars essencials del que entenem nosaltres per política i per actuació municipal”.

Durant la sessió també es va canviar de dia el Ple ordinari del mes de febrer de 2019, que passarà a celebrar-se el 28. L’alcalde va explicar que la data inicial (21 de febrer) “coincidia amb la convocatòria de vaga general i hem canviat el dia per garantir el dret a vaga”. Va comptar amb els vots a favor d’ERC (5 vots, ens absència d’un regidor), PDeCAT-Unió (5 vots) i la CUP ( 2 vots); en contra de Cs (2 vots), PSC (1 vot, en absència d’una regidora), PP (1 vot) i el regidor no adscrit; i l’abstenció d’ICV-EUiA-E (2 vots).

Altres punts aprovats al Ple:

  • Modificar la composició de les comissions informatives i de la Comissió Especial de Comptes. Aprovat amb els vots a favor d’ERC (5 vots, ens absència d’un regidor), PDeCAT-Unió (4 vots, en absència d’un regidor), Cs (2 vots), PSC (1 vot, en absència d’una regidora), PP (1 vot) i el regidor no adscrit, i les abstencions de la CUP (2 vots) i d’ICV-EUiA-E (2 vots).
  • Modificar el nomenament de representants municipals al Consell Escolar Municipal, al Consell Municipal del Solidaritat i Cooperació, i al Consell Municipal de Benestar Social. Aprovat amb els vots a favor d’ERC (5 vots, ens absència d’un regidor), PDeCAT-Unió (5 vots), Cs (2 vots), PSC (1 vot, en absència d’una regidora), PP (1 vot) i el regidor no adscrit, i les abstencions de la CUP (2 vots) i d’ICV-EUiA-E (2 vots).