Comença la construcció d'un nou gimnàs al pavelló antic del Complex Esportiu

Última revisió 30-03-2023 08:49
29/03/2023

L’espai, que estarà enllestit d’aquí a uns sis mesos, s’estrenarà amb maquinària de fitnes nova

Ja estan en marxa els treballs per ampliar el Complex Esportiu Municipal. S’hi construeix un nou gimnàs, que quedarà ubicat a l’actual coberta del pavelló més antic, el que allotja la pista Ricky Rubio. És a dir, s’alça una planta nova per crear-hi els nous espais. Les obres no han d’afectar les activitats que es duen a terme al Complex.

El gimnàs que s’hi crea es dotarà amb maquinària de fitnes nova. Quan estigui enllestida, la construcció tindrà una superfície coberta total de 400 metres quadrats. La sala amb maquinària de fitnes n’ocuparà la meitat, uns 200 metres quadrats tancats amb parets de policarbonat, translúcides. Des d’aquí hi haurà un accés a l’altra meitat de la construcció. Aquesta part estarà coberta, però no tindrà parets, cosa que n’assegurarà la ventilació permanent, adequada per fer-hi exercicis d’alta intensitat. En aquesta secció també es preveu col·locar-hi maquinària nova.

L’estructura de la nova planta serà de fusta. S’hi accedirà mitjançant una escala connectada amb el pati interior del Complex, situat entre el pavelló de la pista Ricky Rubio i el de la piscina municipal. Al terrat on es fa la construcció hi ha una instal·lació de plaques solars tèrmiques. Se’n recol·locarà una part a la zona de la coberta que quedarà lliure.

L’obra la duu a terme l’empresa Grup Xavier Babot, SLU, per un import d’adjudicació de 386.904,87 (IVA inclòs), al qual cal sumar-hi 17.666 euros (IVA inclòs) per la direcció d’obra, que s’ha encarregat a Emiliano Borrachero. La Diputació de Barcelona ha concedit a l’Ajuntament del Masnou una subvenció de 394.800,88 euros per a aquest projecte. Aquesta quantitat cobreix, per tant, la major part de la inversió que s’hi fa. L’Ajuntament la complementa amb 132.739,87 euros més (IVA inclòs) per a l’adquisició de la nova maquinària que es col·locarà al nou espai i a la sala que ha acollit fins ara el gimnàs del Complex. Aquesta estança que s’alliberarà es dedicarà a les activitats dirigides.

 

L'ampliació es construeix en un fragment de l'actual coberta del pavelló antic.
L'ampliació es construeix en un fragment de l'actual coberta del pavelló antic.
Autor: Google Maps.