Delícies i diversió garantides a la 23a Fira Comercial i Gastronòmica

Última revisió 10-05-2024 15:00
10/05/2024

La plaça Nova de les Dones del Tèxtil acollirà una seixantena d’expositors els dies 11 i 12 de maig

El Masnou ja ho té tot a punt per viure una nova edició de la reeixida Fira Comercial i Gastronòmica. Es farà el segon cap de setmana de maig, els dies 11 i 12, a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil. A més a més de les quaranta parades comercials de tota mena que s’hi instal·laran, els visitants hi trobaran un espai amb divuit restauradors que s’encarregaran de despertar-los els sentits amb una oferta gastronòmica variada.

La fira obrirà a les 11 h tots dos dies. El dissabte es podrà gaudir de la zona de restauració i dels concerts que s’hi faran fins passada la mitjanit (el tancament serà a la una de la matinada). En canvi, la zona comercial obrirà fins a les 21 h. L’horari del diumenge, de totes dues zones, serà d’11 a 19 h. Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats, concerts i espectacles per a tots els gustos i edats. No en va, hi haurà dos escenaris. L’un, a la zona comercial. L’altre, a la gastronòmica.

La programació de la fira inclou tallers, jocs i actuacions pensats per als més petits. En aquest apartat, cal destacar algunes novetats, com un taller de cuina per a infants o noves propostes de joc simbòlic, entre altres atractius. En l’apartat gastronòmic, val la pena assenyalar que la Fira acollirà l’enotast “Tasta el Masnou”. Per gaudir-ne, cal inscriure-s’hi prèviament. Un sommelier acompanyarà els participants en una degustació de productes elaborats al Masnou i maridats amb vi de la DO Alella.

Enguany la Fira tornarà a vestir-se de temàtica marinera. La plaça s’ambientarà com si fos un vaixell, amb la proa dedicada als restaurants, i la popa, a l’activitat comercial, on hi haurà una bona mostra de comerços de proximitat. El cartell de l’esdeveniment, creat per l’artista masnovina Ester Tartar, reforça aquesta evocació, amb una il·lustració que plasma el lligam del Masnou amb la Mediterrània.

Més enllà de donar a conèixer l’oferta comercial i gastronòmica local, la fira tornarà a ser un punt de trobada dels masnovins i masnovines que vulguin passar un gran cap de setmana amb família i amics. També es constitueix com un gran aparador per rebre visitants d’altres municipis que aprofiten aquest esdeveniment per passejar pel Masnou, conèixer-ne l'oferta comercial i gastronòmica, i gaudir dels concerts i la resta de reclams musicals, culturals i lúdics que ompliran de diversió la coberta d’aquest gran vaixell.

Galeria d'imatges de la Fira Comercial i Gastronòmica del 2023

Fira Comercial i Gastronòmica 2023