El 29 de maig s'obren les inscripcions del campus esportiu d'estiu Fakaló!

Última revisió 22-05-2023 10:55
18/05/2023

S’adreça a infants i joves nascuts entre el 2007 i el 2013 i es durà a terme durant el mes de juliol, en dos torns de dues setmanes cadascun

Entre el 29 de maig i el 4 de juny estarà obert el termini per a les inscripcions al campus esportiu d’estiu Fakaló!, que s’adreça a infants i joves nascuts entre el 2007 i el 2013.

Durant el període esmentat, només s’hi podran inscriure els infants i joves empadronats al Masnou, que gaudiran d’una bonificació del 25%. Se’ls aplicarà un descompte addicional del 10% si pertanyen a famílies nombroses o monoparentals. Les places són limitades. S’atorgaran per ordre d’inscripció. Si el 4 de juny no s’omplen les places, s’obrirà un nou període d’inscripcions, el dia 6 del mateix mes. Aquestes places ja no estaran reservades a infants i joves empadronats al Masnou, però tampoc no estaran subjectes a bonificacions.

Les inscripcions s’han de fer, preferentment, clicant a aquest enllaç (a partir de les 00 h del 29 de maig). Les persones que tinguin dificultats per tramitar-les per Internet han de demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 557 18 60 per fer-les presencialment, al Complex Esportiu Municipal.

El campus esportiu Fakaló! tindrà lloc durant el mes de juliol, dividit en dos torns de dues setmanes cadascun. El primer torn del campus es farà del 3 al 14 de juliol. El segon, del 17 al 28 de juliol. Tant en una quinzena com en l’altra es podrà escollir entre dos horaris: de 9 a 13 h i de 9 a 15 h (amb servei de menjador). Es formaran diferents grups, segons l’edat, que faran diferents activitats lúdiques i esportives, a més a més d’una excursió d’un dia.

El document adjunt conté més informació sobre el campus esportiu, les inscripcions i els preus. Es poden resoldre dubtes o fer suggeriments escrivint un correu electrònic a les adreces info.esports@elmasnou.cat o campusfakalo@gmail.com o bé trucant al Complex Esportiu Municipal (93 557 18 60).

El campus esportiu Fakaló! és exclusiu per a infants i joves nascuts entre els anys 2007 i 2013. Els nens i nenes de menys edat podran inscriure’s als casals infantils d’estiu Fakaló! Enguany, com ja es va fer l’any passat, els organitzaran entitats del municipi. És a dir, les famílies hauran de tramitar les inscripcions amb l’entitat o empresa que organitzi cada casal. Tanmateix, podran sol·licitar ajuts municipals per a la participació en qualsevol casal que es faci al Masnou. D’aquesta manera es vol assegurar el dret de tots els infants i adolescents a fer activitats lúdiques, esportives i educatives durant l’estiu.