El CAP Ocata organitza una jornada de vacunació contra la COVID-19 el dissabte 4 de desembre

Última revisió 03-12-2021 11:07
02/12/2021

L’horari serà de 9 a 14 h i poden vacunar-s'hi les persones assignades al CAP Ocata i al Consultori Local Teià

L’equip d’atenció primària del CAP Ocata ha organitzat una jornada de vacunació contra la COVID-19 al mateix centre sanitari el proper dissabte 4 de desembre, de 9 a 14 h. Tot i que no és necessari demanar cita, totes les persones que ho prefereixin poden reservar hora a través del web http://vacunacovidsalut.cat/.

Aquesta acció vacunal va dirigida a la població assignada al CAP Ocata i al Consultori Local Teià. S’administraran tant primeres com segones dosis a població de més de 12 anys, així com la dosi de reforç per als dos grups de població següents:

  • Persones de 60 anys o més que hagin rebut la segona dosi de la vacuna fa sis mesos o més.
  • Persones de qualsevol edat que fa tres mesos o més que hagin rebut la vacuna del laboratori J&J/Janssen.

 

L'Institut Català de la Salut al Maresme

A l’Àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Al Maresme concretament, l’ICS té 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària i 12 consultoris locals.

En trobareu més informació a http://primaria.icsmetropolitananord.cat i a les xarxes socials twitter.com/apicsmetronord i facebook.com/apicsmetronord.