El dinar de la gent gran aplega prop de 300 persones

Última revisió 14-11-2023 14:48
13/11/2023

Dissabte, 11 de novembre, va tenir lloc el dinar que any rere any el consistori ofereix a les persones de més de 65 anys empadronades al Masnou per retre homenatge a aquest col·lectiu. Van ser prop de tres-centes les que van assistir-hi. De fet, les entrades s’havien exhaurit dies abans. Amb l’aforament complet i el pavelló del Complex Esportiu ple de gom a gom, a més a més de gaudir d’un bon dinar de germanor, les persones assistents van ballar al ritme de la música d’un duet musical que va amenitzar la celebració.

Tant l’alcalde, Jaume Oliveras, com la regidora de gent gran, Isabel Alfaro, no es van perdre l’acte i van adreçar unes paraules als veïns i veïnes del Masnou majors de 65 anys. Els van acompanyar una nodrida representació de regidors del consistori que també es van sumar a la festa, que es va allargar fins a mitja tarda.

La celebració forma part de la programació de tardor d’activitats que organitza l’Ajuntament del Masnou per a la gent gran i té per objectiu dinamitzar aquest col·lectiu i potenciar la seva participació en les activitats locals.

Altres activitats omplen el cap de setmana

Han estat diverses les activitats que s'han celebrat durant el darrer cap de setmana al Masnou. L'acte més destacat i emotiu va tenir lloc el mateix dissabte a la tarda, quan va tenir lloc l’homenatge a Rosa Toran. Se li va concedir, a títol pòstum, la distinció de Filla Adoptiva de la vila, en reconeixement a la seva trajectòria professional com a historiadora, professora i lluitadora antifeixista. D’altra banda, diumenge, al matí, dins els actes per celebrar el Mes dels Drets dels Infants, l’espectacle de titelles Circoland va omplir el parc del Llac. Els homes bala, els equilibristes, els funambulistes, la màgia, els animals i una comediant van fer gaudir a grans i petits. Durant l’espectacle, l’Associació Veïnal Bell Resguard va oferir pa amb xocolata a tothom. A la tarda, a l’Espai Escènic es va representar una obra de teatre familiar que va explicar la veritable història d’en Jan Petit, el personatge de la popular cançó infantil, a càrrec de Teatre de l’Aurora.