El Masnou celebra el Mes dels Infants

Última revisió 10-11-2021 13:20
05/11/2021

L'Ajuntament ha preparat un munt d'activitats lúdiques i festives per commemorar el Mes dels Drets dels Infants

El 20 de novembre és el Dia Universal de la Infància, una data en què es commemora el seixanta-dosè aniversari de l'aprovació de la Declaració dels Drets dels Infants, subscrita l'any 1959, i de la Convenció sobre els Drets de l'Infant, que es va celebrar l'any 1989, fa trenta-dos anys.

L'any 1954, l'Assemblea General de les Nacions Unides va recomanar la constitució, a tots els països, d'un dia en commemoració dels infants i també va suggerir als governs estatals que celebressin aquest dia, destinat a fomentar el benestar i els drets de tots els infants del món, en la data que trobessin més adient.

Al voltant de la commemoració del Dia Universal de la Infància, l'Ajuntament del Masnou ha organitzat un munt d'activitats lúdiques i festives per celebrar el Mes dels Infants: presentacions de llibres, espectacles infantils, activitats als carrers... Aquests actes han de servir per donar visibilitat als drets dels més menuts i, al mateix temps, per fomentar espais educatius, de cooperació, d'experimentació i d'esbarjo. Podeu consultar tota la programació d'actes i activitats a l'agenda del web de l'Ajuntament del Masnou o a la graella de programació del Mes dels Infants. 

A més, el dissabte 27 i el diumenge 28 de novembre, de les 11 a les 20 hores, a les pistes esportives de Pau Casals, hi haurà la Fira Lego, Playmobil i Tente, que inclourà exposició, venda, tallers i atraccions infantils. En aquest esdeveniment, la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou i Nou Masnou col·laboren amb l'Ajuntament en la col·locació de figures gegants i diorames que podreu trobar en diversos comerços del municipi del 19 de novembre al 28 de novembre.

El Masnou, vila jugable

Dintre de les accions que es duen a terme des de l'Ajuntament del Masnou hi ha el programa "El Masnou, vila jugable", unes jornades que acullen diverses accions destinades als nens i les nenes del municipi.

Per això, durant la celebració del Mes dels Infants es realitzaran les jornades "Escoles obertes, juguem als patis!", en diferents escoles del municipi, que obriran els patis, els dissabtes de 16 a 18 hores, per dotar d'un espai d'esbarjo els infants del Masnou.