En marxa les VI Jornades d'Ocupació del Masnou, Alella i Teià

Última revisió 16-12-2020 07:57
14/12/2020

Encara hi ha places disponibles en algunes de les xerrades i tallers, que es fan telemàticament entre avui i dijous 17

Aquest matí han començat les VI Jornades d’Ocupació del Masnou, Alella i Teià. Totes les xerrades, conferències i tallers que s’han programat entre avui i dijous tenen lloc de manera telemàtica, com a mesura preventiva davant la COVID-19.

La primera connexió ha estat per a la sessió inaugural, en la qual han participat els alcaldes del Masnou i d’Alella, Jaume Oliveras i Marc Almendro, respectivament, així com Sílvia Folch, primera tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament del Masnou; Maria Llaràs, regidora masnovina de Promoció Econòmica, i Laura Ribalaiga, regidora d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alella.

Tant en la inauguració com en les primeres xerrades d’avui ha estat molt present la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia. No en va, la temàtica d’enguany d’aquesta iniciativa que vol donar eines per a la millora de l’ocupació es defineix amb el títol Reinventa’t. Valors, canvis, oportunitats. El tret de sortida l’ha donat la conferència de Miquel Nadal “Com superar els robots del futur: els súper humans ja són aquí”. Més tard ha tingut lloc el taller impartit per Eli Guillén “Estratègies i eines per teletreballar”.

Encara hi ha places disponibles en algunes de les accions formatives dels propers dies, especialment a la sèrie de cinc xerrades adreçades a joves i que s’han programat per dijous a la tarda. Per participar-hi, és imprescindible inscriure-s'hi prèviament a través del formulari de les jornades. Cada persona pot escollir a quines activitats s’inscriu, segons els seus interessos i les seves necessitats.

Es pot consultar el detall de les activitats al Programa de les VI Jornades d’Ocupació. Inclou tallers, xerrades i conferències que s’han enfocat en dues vessants. D’una banda, es presentaran noves sortides i oportunitats professionals. De l’altra, s’abordaran noves maneres de treballar. A més, dijous a la tarda concentrarà una sèrie de cinc xerrades breus adreçades a joves. Podran conèixer els recursos i els programes ocupacionals que es posen a l’abast d'aquest col·lectiu, especialment afectat per l’atur i la precarietat laboral.

Captura de pantalla de la primera conferència de les VI Jornades d'Ocupació.
Captura de pantalla de la primera conferència de les VI Jornades d'Ocupació.

Et pot interessar