Es reprenen les obres del nou accés al camp de futbol

Última revisió 14-02-2019 08:03
13/02/2019

Les feines poden continuar després que Endesa hagi desviat unes línies elèctriques que impedien la represa de les obres

Aquesta setmana s’han reprès les obres per crear un nou accés al Camp Municipal de Futbol del Masnou. L'estiu passat es van haver d’aturar, poc després de començar, perquè van aparèixer unes línies elèctriques soterrades on no havien de ser. Finalment, Endesa les ha desviat a instàncies de l’Ajuntament, cosa que ha permès continuar el projecte.

Es preveu que el nou accés, exclusiu per a vianants, pugui estar enllestit entre els mesos d’abril i maig. És un projecte singular. Es crea a través de la finca dels masovers de la Casa del Marquès, que està situada al carrer de Rosa Sensat, a tocar del pont que creua la riera d’Alella. Des del mateix jardí de la finca, s’alçarà una rampa que vorejarà l’edifici dels masovers i connectarà amb un petit pont que salvarà la riera de les Sistres per arribar fins al camp de futbol. Les Sistres separa el camp de la finca i desemboca, en aquest punt, a la riera d’Alella. Tant la rampa com el pont seran accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. El pressupost d’execució per a la creació del nou accés compta, aproximadament, amb 180.000 euros (IVA inclòs).

Aquest projecte és una demanda històrica dels usuaris del camp i del CD Masnou, ja que l’equipament esportiu només té una entrada i sortida, a través d’un gual que creua la riera d’Alella. Normalment no hi baixa aigua, però el camp queda aïllat en cas d’avingudes. La construcció del nou accés és la primera fase del projecte complet. També inclou la rehabilitació de la casa dels masovers i la urbanització de l’entorn.