Finalitzen les actuacions de millora de l'accessibilitat i la seguretat viària a la plaça d'Espanya

Última revisió 16-11-2021 11:36
16/11/2021

Les parades del mercat setmanal de venda no sedentària dels dimarts tornen a ubicar-se al seu espai habitual

Divendres, 12 de novembre, van finalitzar les obres de millora de la plaça d'Espanya, unes actuacions que milloren l'accessibilitat i la seguretat viària del voltant de la plaça i que han suposat una inversió per part de l'Ajuntament de 48.379,87 euros, IVA inclòs. Ara només queda pendent fer-hi petites accions per enllestir la zona.

 

Amb aquesta actuació, que va ser un projecte proposat als pressupostos participatius 2020-2021, s'han creat voreres d'un metre i 80 centímetres als dos laterals de l'entorn de la plaça d'Espanya on fins ara no n’hi havia, s'ha renovat la que delimita amb el passeig de Romà Fabra i s'ha eliminat el graó de la zona del mur on es troba ubicada la font.

 

Així, els pròxims dies es treballarà en la senyalització viària i d'estacionament de vehicles, així com en la nova ubicació de la parada de l'autobús interurbà de la línia C-19, que serà al mateix passeig de Romà Fabra, just on es troba la font, després de treure els arbres que impedien ubicar-la en aquest espai.

 

Les parades del mercat setmanal de venda no sedentària que habitualment es trobaven al passeig de Romà Fabra i que s'havien mogut de forma provisional al carrer de Sant Joan tornaran al seu espai habitual de venda.