Finalitzen les obres del carrer de Maria Ferrer Mosset

Última revisió 22-07-2021 14:35
22/07/2021

El projecte ha inclòs l’eixamplament de la vorera del passeig de Romà Fabra, tot just a l’entrada de l’escola Ocata.

El passat 26 d’abril van començar les obres de remodelació del carrer de Maria Ferrer Mosset i s’ha obert per a la circulació de vianants. Situat tot just davant de la porta principal de l’escola Ocata, permet salvar el desnivell entre el carrer Bonaventura Bassegoda i el passeig de Romà Fabra.

A més, amb les reformes s’ha eixamplat la vorera de l’entrada de la porta principal de l’escola Ocata, tot amb l’objectiu de millorar la mobilitat de les persones en el seu pas per la zona. Amb les obres, les dues escales del carrer i destinades al pas de persones passen a mesurar un metre i mig cadascuna, guanyant més espai d’amplada. També canviarà bastant l’aspecte de la jardinera central, tasques que comencen durant aquests dies i que finalitzaran cap a la segona setmana d’agost. 

En aquest mateix espai enjardinat s’ubicarà l’escultura d’homenatge als i les mestres. L’obra, que des d’un primer moment va ser encarregada a l’artista masnoví Jordi Alumà i Masvidal, mantindrà els dissenys fets per l’autor, difunt el passat 8 de juny.

D’altra banda i pel que fa al projecte d’urbanització elaborat per l’arquitecte Raül Benítez Margalef, s’han mantingut al capdamunt del carrer una font i un arbre i s’ha reubicat l’aparcament de bicicletes del passeig Romà Fabra.