Inscripcions obertes a la 8a Cursa popular del Masnou

Última revisió 09-06-2021 12:29
08/06/2021

Tindrà lloc el 20 de juny, amb un recorregut de 5 km traçat a la platja d’Ocata i el passeig Marítim

Ja s’han obert les inscripcions per participar a la 8a Cursa popular del Masnou. Poden inscriure-s’hi persones de totes les edats, a través del lloc web de la cursa, on també es pot consultar el recorregut, el reglament i tota la informació sobre l’esdeveniment.

Tant la sortida com l’arribada estaran situades al passeig Marítim, al costat del Club Nàutic del Masnou, molt a prop de l’estació de tren d’Ocata. Tindrà, per tant, un recorregut d’anada i tornada pel camí de sorra de la platja i pel passeig Marítim. El circuit complet té una llargària de 5 km. El límit màxim de participants és de 700 persones.

La cursa s’estructurarà en dues sèries de sortides. L’una començarà a les 8.30 h; l’altra, a les 9.30 h. La segona està reservada a les persones més ràpides, que hagin comprovat en curses anteriors que completen un recorregut de 5 km en menys de 30 minuts. A més, es faran sortides esglaonades en cadascuna de les dues sèries, amb petits grups, per tal d’evitar aglomeracions i seguint les directrius de les autoritats sanitàries per contenir la pandèmia de la COVID-19. Així, i per exemple, es podria donar el tret de sortida cada 5 segons a 6 participants.

No es permetrà la presència de públic ni d’acompanyants a la zona de sortida i arribada ni a la d’acollida i descans per als corredors i corredores. Igualment, es recorda a tothom que cal mantenir la resta de mesures preventives davant la COVID-19, com evitar les aglomeracions. Els corredors i corredores han de complir el reglament íntegrament, especialment pel que fa al protocol de seguretat davant la pandèmia. Per exemple, entre d'altres mesures, no podran compartir material ni aliments. Les persones que no respectin el protocol podran ser desqualificades.

La Cursa popular del Masnou torna a celebrar-se després que la crisi sanitària global obligués a cancel·lar-ne l’edició del 2020. L’organització, que és a càrrec del Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou i del Club Nàutic El Masnou, anirà actualitzant el reglament i el protocol de seguretat si les autoritats sanitàries estableixen noves directrius.