Inscripcions obertes a les VI Jornades d'Ocupació

Última revisió 26-11-2020 08:22
25/11/2020

Les xerrades i tallers es fan de forma telemàtica entre el 14 i el 17 de desembre

Ja s’han obert les inscripcions a les conferències, xerrades i tallers de les VI Jornades d’Ocupació del Masnou, Alella i Teià, que tindran lloc de forma telemàtica entre el 14 i el 17 de desembre.

Per participar-hi, és imprescindible inscriure-s'hi prèviament a través del formulari de les jornades. Cada persona pot escollir a quines activitats s’inscriu, segons els seus interessos i les seves necessitats.

Es pot consultar el detall de les activitats al Programa de les VI Jornades d’Ocupació. Inclou tallers, xerrades i conferències que s’han enfocat en dues vessants. D’una banda, es presentaran noves sortides i oportunitats professionals. De l’altra, s’abordaran noves maneres de treballar. A més, el dijous a la tarda concentrarà una sèrie de cinc xerrades breus adreçades a joves. Podran conèixer els recursos i els programes ocupacionals que es posen a l’abast d’un col·lectiu especialment afectat per l’atur i la precarietat laboral.

I és que enguany el títol de les jornades és Reinventa’t. Valors, canvis, oportunitats. S’han enfocat tenint en compte la situació inesperada provocada per la COVID-19, que ha capgirat moltes vides i carreres professionals.

VI Jornades d'Ocupació. Cartell.
VI Jornades d'Ocupació. Cartell.