Ja es pot llegir l'especial de Festa Major de la revista 'El Masnou Viu'

Última revisió 20-06-2022 09:04
17/06/2022

La festa grossa del municipi té lloc del 25 al 29 de juny. Enguany, però, s’allargarà uns dies, fins al 3 de juliol, amb el Repicó de Festa Major

Ja es pot llegir el número de juny del butlletí municipal El Masnou Viu. És una de les edicions més esperades de l’any, ja que conté el programa complet de la Festa Major de Sant Pere, que ha de tenir lloc del 25 al 29 de juny. Enguany cal destacar que els actes festius s’allargaran uns dies més gràcies al Repicó de Festa Major, que s’estendrà entre el 30 de juny i el 3 de juliol.

La revista conté el programa d’actes complet dels dos esdeveniments i de la revetlla de Sant Joan. Durant els propers dies es distribuirà en paper a totes les llars del municipi. A més a més, a partir de la setmana que ve, es distribuirà una altra publicació: el programa de la Festa Major de Sant Pere i del Repicó de Festa Major en format butxaca, per poder dur-lo amb comoditat. A les pàgines centrals d’El Masnou Viu també es pot consultar tota la informació de la segona edició de la mostra gastronòmica Escuracassoles, iniciativa que coincideix amb la Festa Major i el Repicó.

A més del programa, s’hi poden llegir altres continguts. Val la pena destacar l’entrevista dedicada a Roba Estesa, el grup que oferirà un dels concerts principals de Festa Major. També s’hi dediquen dues pàgines a les formacions que tocaran a La Salada, la nit de concerts joves. Es tracta de Sinergia, Beatneeks i Lluis RG. A les darreres pàgines, s’hi pot consultar un plànol amb els espais de Festa Major i els recorreguts de les diverses cercaviles. A més a més, s’hi poden veure els cartells de dos dels esdeveniments culturals més rellevants de l’estiu masnoví: el 20è Fascurt (Festival de Curtmetratges del Masnou), que es farà entre el 7 i el 9 de juliol, i el 25è Festival de Teatre Còmic Ple de Riure, que tindrà lloc del 12 al 16 de juliol.

El cartell de Festa Major il·lustra la portada del número de juny de la revista.
El cartell de Festa Major il·lustra la portada del número de juny de la revista.