Ja pots llegir 'El Masnou Viu' d'octubre

Última revisió 25-10-2021 08:56
22/10/2021

Ja es pot llegir el número 134 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes d’octubre. Durant els propers dies se'n distribuiran exemplars en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de la portada és el balanç de l’Equip de Govern i de l’oposició dels dos primers anys de legislatura de la primera meitat del mandat 2019-2023.

També s’hi destaca que el Ple de l’Ajuntament dona llum verda a un nou plantejament per a Can Bernades, que recull al·legacions i propostes del veïnat i manté els guanys en zona verda i en habitatges protegits, així com l’estat de l’execució de les accions de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius.

Miguel Àngel Anadón, escultor, pintor, dissenyador gràfic i publicista masnoví, és la protagonista de l'entrevista d'aquest mes. La secció "Punt de Trobada" està dedicada a l'Associació Ania.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre d'altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les properes setmanes, així com informació de servei. 

Portada d''El Masnou Viu' 134 (octubre 2021).
Portada d''El Masnou Viu' 134 (octubre 2021).