Jornada electoral del 12 de maig de 2024

Última revisió 14-05-2024 10:11
12/05/2024

Gairebé 18.000 masnovins i masnovines estan cridats a les urnes

 

Un total de 17.977 masnovins i masnovines estan cridats a les urnes per participar en aquesta jornada electoral del 12 de maig de 2024. Ja són oberts els 9 col·legis electorals que hi ha a la població. Totes les meses (26) han quedat constituïdes sense incidències destacades al voltant de les 9 h.

La ciutadania tindrà temps de votar per triar els i les representants al Parlament de Catalunya dels propers quatre anys fins a les 20 h, moment en què els col·legis tancaran les portes.

Des de la pàgina web municipal i les xarxes socials del consistori, s’oferiran els resultats definitius d'aquestes eleccions un cop es tinguin.

 

Canvis en els col·legis electorals

Com a novetat d’enguany, al municipi hi ha nou col·legis electorals, cinc menys que habitualment, que acullen les mateixes meses de sempre, vint-i-set.

Aquesta mesura s’ha pres per optimitzar recursos i substituir locals que per algun motiu ja no eren adequats per a aquest ús. Els nou equipaments que acullen els col·legis electorals als propers comicis són: la Casa del Marquès, les escoles Ferrer i Guàrdia i Rosa Sensat, l’Escola Bressol La Barqueta, el Casinet, l’Edifici Centre, Els Vienesos, Ca n’Humet i el Casal d'Avis Can Malet.

Els cens electoral està format pels electors amb dret a vot que hagin fet canvis de residència o de domicili en el padró municipal d’habitants amb anterioritat al 29 de desembre de 2023. Les llistes electorals van poder ser consultades i, si s’esqueia, s’hi podien haver presentat reclamacions, fins a l’1 d’abril.

 

Col·legis electorals al Masnou per a les eleccions al Parlament de Catalunya


 

Consulteu el vostre col·legi electoral al Whatsapp

Si teniu activat el canal de WhatsApp de l'Ajuntament podeu consultar-hi el vostre col·legi electoral. Simplement heu d’escriure el número 7 al xat, corresponent a l’apartat “On he d’anar a votar?”.

Si encara no teniu activat el canal de WhatsApp de l'Ajuntament, podeu fer-ho enviant un missatge que digui "Hola" al número 673 63 80 03. També s'hi pot accedir a través d'aquest enllaç: aju.cat/elmasnou

 

Aplicació mòbil per seguir en temps real les eleccions

La ciutadania pot seguir en temps real les dades de les eleccions a través de l’aplicació ‘Eleccions Catalunya 2024’. Es podran consultar les dades de participació i els resultats de les candidatures amb la possibilitat de comparar-los amb la convocatòria del 2021. Més informació

L’app està disponible de forma gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes de les plataformes Android i iOS (iPhone/iPad):