La nit jove la Salada portarà el cantant de rap català Lildami

Última revisió 30-06-2023 14:16
30/06/2023

Avui és la primera jornada amb Happy Food Trucks

La Salada o la nit de la Festa Major dedicada al públic jove ja ocupa un lloc fix al calendari de molts masnovins i masnovines. Avui, 30 de juny, l’escenari de la platja d’Ocata serà l’epicentre d’aquesta celebració i el tret de sortida de la festa el donarà la banda masnovina Inici, que precedirà el conegut cantant de rap català Lildami. Tancarà la nit del jovent masnoví PD Busquets, que s’encarregarà d’animar l’últim tram d’aquesta festa.

Però, abans que això passi, si no voleu baixar sols cap a la platja, teniu dues propostes per fer-ho molt ben acompanyats. Una hora abans que comenci La Salada, la Colla de Diables ha muntat el WalkFest, la primera edició d’una cercavila amb música, servei de bar i molta festa per arribar plegats a l’escenari de la platja. Sortirà a les 21.30 h de la pl. Nova de les Dones del Tèxtil. D’altra banda, diferents associacions de famílies d’alumnes dels centres educatius participaran en tres cercaviles que retran homenatge als tres elements que tant han aportat a la Festa Major del Masnou durant els darrers anys: la terra, el mar i el foc. Cada una sortirà a les 20 h des d’un punt diferent del municipi i recorreran els carrers fins a desembocar a la platja.

L’agenda del divendres és plena de propostes des de primera hora. Serà la primera jornada en què els Happy Food Trucks de música en directe i gastronomia s’instal·laran al Masnou. Com sempre, ho faran als jardins dels Països Catalans. La música també tindrà presència al llarg del dia amb la graellada musical al pati de La Calàndria, l’actuació del combo jove de l’EMUMM a la platja d’Ocata, el concert de la Coral Xabec al local de Gent del Masnou o el d’havaneres al parc del Llac.

Comença el cap de setmana de Happy Food Trucks

El festival itinerant per Catalunya de música en directe i gastronomia Happy Food Trucks fa parada al Masnou i avui, demà i demà passat estarà instal·lat als jardins dels Països Catalans. Com cada any, podreu gaudir de les millors propostes gastronòmiques de carrer amb food trucks variades i una programació musical de qualitat en un cap de setmana de Festa Major ple d'entreteniment i activitats per a tothom.

Furgonetes amb personalitat, caravanes dolces i autèntiques cuines motoritzades formen part d’aquesta família amant dels esdeveniments cent per cent experiencials en què podreu trobar gastronomia d’arreu del món concentrada en un sol lloc. La senzillesa, la immediatesa i l’experiència de tastar menjar de qualitat en un entorn autèntic han fet que, any rere any, aquesta proposta sigui sempre un èxit garantit.

Aquest festival del tast s’acompanyarà de concerts de música en directe. La tarda del divendres estarà amenitzada per Sergi Shine & Marco Sonoro, que presentaran MaambO!, una combinació de DJ i percussió. A la nit hi actuarà Enma Fernández & The BCN Fireballs, i faran un tribut al cantant i pianista estatunidenc Jerry Lee Lewis. El dissabte al vespre, la sessió de Beatneeks serà de hip-hop & soul electrònic i, tot seguit, VHS - Vintage Hit Songs oferirà versions de temes reconeguts. El diumenge, l’últim dia de la Festa Major i també dels Happy Food Trucks, s’acomiadaran amb una sessió de salsa queer —una branca d’aquesta disciplina de ball en què el gènere no determina el rol del ballarí— i una sessió de karaoke a càrrec de l’Escola Municipal de Música (EMUMM). DJ Torres clourà la festa fent sonar un ventall de música que abraçarà des dels anys seixanta fins als noranta. Més informació: happyfoodtrucks.com

Consulteu el programa de la Festa Major clicant aquí per conèixer tots els actes.

Ahir l'Orquestra Maravella va omplir la pl. Nova de les Dones del Tèxtil
Ahir l'Orquestra Maravella va omplir la pl. Nova de les Dones del Tèxtil