L'Ajuntament del Masnou lamenta la mort d'Amparo Vázquez

Última revisió 14-09-2021 13:02
14/09/2021

L’Ajuntament del Masnou expressa el seu condol a la família i les amistats d'Amparo Vázquez Sánchez, que ha mort aquest dilluns, 13 de setembre, a l'edat de 80 anys. 

Mestra de l'escola Marinada des de la seva fundació i fins que es va jubilar, va transformar la seva vocació per l'educació en passió de tota una vida. Com a persona que va dedicar la seva trajectòria professional a l'ensenyament i la pedagogia, va oferir la conferència-debat inaugural del curs escolar 2016-2017. Un cop jubilada, continuava contribuint amb els escolars en diferents activitats, com les jornades del Dia de la Pau i la No-violència (DENIP).

Amant de la lectura, era assídua de la Biblioteca Municipal Joan Coromines, i hi va col·laborar en més d’una tertúlia literària. També va participar en tallers sobre lectura i altres, amb l’associació Fem Fira, a l’equipament de Ca n’Humet, on passava hores. Vinculada al teixit associatiu del municipi, va formar part de l’associació Quatre Quarts i del seu banc del temps, i de l’associació UNESCO. La seva popularitat va fer que fos escollida, entre d’altres, com a imatge de la campanya municipal dels pressupostos participatius 2020-2021.

La seva trajectòria l’havia feta mereixedora d’un reconeixement a la seva contribució al Masnou a la propera Fira d’Entitats, que es farà a títol pòstum el proper diumenge, 26 de setembre.

Amparo Vázquez va participar en la conferència d'inauguració del curs escolar 2016-2017.
Amparo Vázquez va participar en la conferència d'inauguració del curs escolar 2016-2017.