Nova app que facilita l'accés a serveis i informació municipal

Última revisió 15-02-2024 09:01
14/02/2024

La plataforma permet demanar cita, comunicar incidències i personalitzar-la per estar al dia d’allò que interessa a cadascú

Avui ha entrat en funcionament una nova aplicació mòbil que facilita l’accés als serveis municipals, alhora que permet consultar l’actualitat (notícies i agenda d’activitats) i tota mena d’informació sobre el Masnou, tant de servei públic (transports, equipaments, adreces i telèfons...) com d’interès turístic, entre altres temes.

A més, a través d’aquesta app es pot demanar cita a serveis municipals o comunicar incidències a la via pública. També inclou enllaços directes a la plataforma de pagament de l’aparcament regulat o a la guia comercial, entre d'altres. Cada persona pot configurar les seves preferències, com ara les activitats que més li interessin. A més, permet seguir l’actualitat i accedir als serveis d’altres pobles i ciutats, ja que l’app integra informació d’un gran nombre de municipis.

L’aplicació és gratuïta i està disponibe a Google Play i Apple Store. Per descarregar-la, només cal buscar l’app Ubime. Se'n pot consultar més informació a la pàgina web d’Ubime.

App Ubime cartell
App Ubime cartell

Enllaços