Nova àrea d'esbarjo per a gossos al parc de Vallmora

Última revisió 22-02-2023 10:27
21/02/2023

S'inicien els treballs per crear un correcà en una de les terrasses més baixes del parc, al carrer de Montevideo

Avui han començat les obres per crear una nova àrea d’esbarjo per a gossos, al parc de Vallmora, el més gran del Masnou. Els peluts i els seus humans podran gaudir-ne d’aquí a uns dos o tres mesos, que és quan es preveu que s’enllesteixin els treballs.

Tindrà una superfície de 750 metres quadrats, delimitada per un tancat de fusta, similar al del correcà dels jardins de Lluís Companys. Estarà ubicat en una de les terrasses més baixes d’aquesta zona verda, la que es troba entre les pistes esportives del parc i el carrer de Montevideo, a prop del pavelló nou del Complex Esportiu Municipal.

L’actuació inclou la plantació d’arbrat i la instal·lació de dos fanals, així com d’una font d’aigua amb aixetes diferenciades per a gossos i per a persones. Per tant, també s’han d’estendre les xarxes de subministrament d’electricitat i d’aigua per dotar d’aquests serveis la nova àrea d’esbarjo per a gossos. Els treballs per crear-la s’han adjudicat amb un pressupost de 119.443,21 euros (IVA inclòs) a l’empresa Coinsa 2000 SL.

El carrer de Montevideo donarà accés directe al nou correcà.
El carrer de Montevideo donarà accés directe al nou correcà.
Autor: Raül Andreu.