Novembre, el Mes dels Drets dels Infants, arriba carregat de propostes lúdiques, culturals i educatives

Última revisió 02-11-2022 08:10
28/10/2022

L’Ajuntament i un grup d’entitats del Masnou organitzen prop d’una quinzena d’activitats

El 5 de novembre s’engega la programació masnovina del Mes dels Drets dels Infants. L’Ajuntament del Masnou i diverses entitats del municipi han programat una quinzena d’activitats lúdiques, culturals i educatives que s’estendran durant tot el novembre. No en va, el 20 de novembre és Dia Universal de la Infància. Es commemora la Declaració dels Drets dels Infants, proclamada per Nacions Unides l’any 1959.

Enguany s’incideix en el fet d’organitzar activitats en diversos barris, acostant així les activitats a tots els nens i les nenes del Masnou. N’hi ha de tota mena: tallers, jocs, una pedalada, inflables, de circ... Fins i tot hi ha programats grups de criança i per a embarassades, per donar també eines a les mares i els pares.

A més, tot i ser una iniciativa que no està inclosa en el Mes dels Drets dels Infants, val la pena assenyalar que els caps de setmana de novembre i desembre continua en marxa el programa “El Masnou concilia”. És un espai d’acollida infantil, per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, que funciona els dissabtes de 10 a 14 h. Com que disposa de personal que es fa càrrec dels infants, les mares i els pares no han de quedar-s’hi, de manera que proporciona temps lliure als progenitors. Durant el mes de novembre, l’espai d’acollida “El Masnou concilia” es fa a l’Escola Rosa Sensat. Cada setmana, s’hi organitzen activitats, jocs i tallers que dinamitzen diferents entitats del municipi.

Per demanar més informació de les activitats del Mes dels Drets dels Infants, cal adreçar-se a l’Àrea de Cicles de Vida de l’Ajuntament ( 93 557 18 00 / infancia@elmasnou.cat).

Programacions

Activitats del Mes dels Drets dels Infants

Espai d’acollida “El Masnou Concilia”