S'habilita el CAP El Masnou com a punt de vacunació contra la grip els dissabtes 20 i 27 de novembre

Última revisió 22-11-2021 08:41
19/11/2021

  • Excepcionalment, la població assignada al CAP El Masnou i al Consultori Local Alella podrà programar cita per vacunar-se els propers dos dissabtes

 

  • En paral·lel, es continua la vacunació al Centre Cívic Els Vienesos

 

El CAP El Masnou ha habilitat de manera excepcional un espai perquè la població assignada al CAP El Masnou i al Consultori Local Alella es pugui vacunar contra la grip els dissabtes 20 i 27 de novembre. Aquests dos dies, la vacunació es farà al CAP El Masnou. És necessari demanar cita prèvia i s’hi haurà d’accedir per l’entrada lateral que hi ha davant l’aparcament.

Així doncs, totes les persones interessades i que formin part dels col·lectius de risc per als quals està indicada la vacuna (persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut) poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat) o a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita prèvia”. També poden fer-ho a través de la central de trucades (93 326 89 01) o directament contactant amb el CAP.

En paral·lel, aquesta mateixa població continua disposant també del Centre Cívic Els Vienesos de dilluns a divendres com a punt de vacunació contra la grip.

 

L'Institut Català de la Salut al Maresme

A l’Àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Al Maresme concretament l’ICS compta amb 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària i 12 consultoris locals.

En trobareu més informació a http://primaria.icsmetropolitananord.cat i a les xarxes socials twitter.com/apicsmetronord i facebook.com/apicsmetronord