S'obren les inscripcions per a empreses que vulguin fer un programa per accelerar el seu creixement

Última revisió 17-05-2022 10:53
16/05/2022

Se seleccionaran cinquanta pimes de la província que es beneficiaran d'un programa d’acompanyament personalitzat

PIMEC i la Diputació de Barcelona han iniciat el procés de selecció de l’edició d’enguany del programa “Accelera el creixement”, que ofereix suport i acompanyament a pimes de la província de Barcelona per a la innovació empresarial, la transformació digital, la internacionalització, la comercialització i l’obertura de nous mercats i l’ogranització de la gestó de l’empresa.

Per participar-hi, el primer que han de fer les empreses interessades és omplir un formulari i enviar-lo per correu electrònic, tal com es detalla a la pàgina sobre les inscripcions del programa. La data límit per fer-ho és el 13 de juny. Poden sol·licitar la seva participació al programa les empreses micro, petites o mitjanes que tinguin tres o més treballadors o treballadores. Cal, a més, que tinguin una trajectòria empresarial mínima de 5 anys i que la seva matriu o centre de decisió estigui ubicat a la demarcació de Barcelona (excloent-hi la ciutat de Barcelona).

S’han convocat dues sessions informatives telemàtiques, que tindran lloc el 19 de maig, a les 11 h, i el 25 de maig, a les 16 h, per aclarir els dubtes a les empreses que hi estiguin interessades. També cal inscriure-s’hi prèviament per participar-hi, a través d’un formulari en línia. Tanmateix, les pimes del Masnou poden demanar més informació sobre aquest programa al Centre d’Empreses Casa del Marquès (casadelmarques@elmasnou.cat / 93 540 43 32).

Les cinquanta empreses seleccionades accediran a més de 75 hores de formació i assessorament personalitzat, durant nou mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial. A més, el programa inclou l’elaboració d’un pla de creixement i accions de suport per a la seva execució. Tot plegat té un valor quantificat en 5.500 euros, dels quals l’empresa només n’ha de satisfer 500. La resta és a càrrec de PIMEC i de la Diputació de Barcelona. En les deu edicions anteriors s’ha donat suport a prop de 500 empreses, algunes de les quals comparteixen la seva experiència a través dels vídeos testimonials que estan disponibles a la pàgina web del programa.

Captura de pantalla del web
Captura de pantalla del web "Accelera el creixement"

Vídeos

En què consisteix el programa Accelera el Creixement?