Surf de rem sota la lluna plena per encetar la darrera setmana del "Festiu Jove!"

Última revisió 10-08-2021 09:27
26/07/2021

Encara hi ha places disponibles per participar en el taller de rap, que es duu a terme aquesta setmana

Divendres al vespre va tenir lloc una de les activitats d’estiu per a joves i adolescents més emblemàtiques del programa organitzat per l’Ajuntament amb el lema “Festiu Jove!”.  S’anomenava “Full moon”, una sortida nocturna amb surf de rem (paddle surf) aprofitant la llum de la lluna plena. Van participar-hi set noies i dos nois, a més dels monitors de Carving’s Maresme.

Les darreres activitats del “Festiu Jove!” se celebren aquesta setmana. Encara hi ha places lliures per a les sessions del taller de rap que han de tenir lloc dimecres i divendres setmana. S’adrecen a adolescents d’entre 12 i 17 anys. Per apuntar-s’hi, només cal omplir i enviar el formulari d’inscripció. Durant aquesta setmana també s’està duent a terme un taller de grafits, a càrrec de Reos, a Ca n’Humet. S’havia programat a principis de juliol, però es va ajornar fins a aquesta setmana.

La programació del “Festiu Jove!” ha tingut molt bona acollida. A falta que s’acabin de fer les darreres activitats d’aquesta setmana, ja hi han participat 61 joves (35 en les activitats per a adolescents; 26, en les de joves). Des de l’organització es posa l’accent en l’alta participació de les noies, que han estat majoria en moltes de les activitats. El cert és que la programació oferia una àmplia varietat d’opcions. Per exemple, una era un curs de manga, en què la monitora Olga Artigas guiava els i les participants perquè creessin un personatge i la seva història. S’han obtingut còmics de molt nivell, que s’exposaran a l’Espai Jove Ca n’Humet durant el mes de setembre.